De kleuterraad organiseert jaarlijks een heus kinderfeest.

Wij nodigen een kinderanimator uit om de kleuters en de kinderen van het eerste leerjaar een zaterdagnamiddag te vermaken.
Aansluitend volgt doorgaans een pannenkoekenfestijn.

Ook dit schooljaar is deze traditie voortgezet...
op zaterdag 26 november 2016 konden de kinderen alweer genieten van een mooie voorstelling:

“Het grote minicircus” door theater Hoetchacha

De circusdirecteur rijdt een grote kar de piste in. Als hij de kar openklapt, uit elkaar haalt en uitvouwt blijkt daar plots een volledig circus te staan. Het publiek wordt uitgenodigd om de artiesten bij te staan. De kinderen laten Victor de Vliegende Kanonskogel door de lucht zweven, ze laten de olifanten salto's maken, ze nemen het op tegen John de sterke man, laten de apen en honden dansen en nog zooooveel meer.
Het Grote Minicircus is een voorstelling gespeeld door 1 acteur/circusartiest, een 20tal kinderen uit het publiek en een berg knuffels
Een kindershow waar ook de ouders volop van meegenieten!

• Programma:
      • 14u – 14u20 onthaal
      • 14u30 – 15u30 voorstelling
      • Vanaf 15u30 pannenkoekenfestijn
    • Inkom: 3 euro per persoon

Ouders en grootouders ook welkom !

De Kleuterraad verwent ook álle leerkrachten elk jaar met een fijne en lekkere verrassing op een geschikt moment aan het einde van elk schooljaar. Dit om onze waardering als ouders eens extra voelbaar te maken voor wat zij elke dag voor onze kinderen betekenen.

Hieronder kun je ook nog nagenieten van de vroegere optredens.

En ... we zorgen jaarlijks voor een verwenmoment voor de kleuterjuffen!!!

• Elke Spenninck
    • Lisa De Winne