Welkom

Welkom op de pagina van het oudercomité van de Gemeentelijke Gemengde Sportbasisschool te Heusden (Destelbergen).

Je kan hier terecht voor informatie over de werking van het oudercomité, het bestuur en de leden, de werkgroepen, de vergaderagenda, ...

Ook de verslagen van vorige vergaderingen (vanaf schooljaar 2007-2008) zijn hier te vinden.

Nieuw:

- De vergaderagenda werd geupdated met de datums voor het schooljaar 2016-2017.

- Het oudercomité is lid van KOOGO, de koepel van ouderverenigingen van het officieel gesubsidieerd onderwijs. Meer info is te vinden op hun website.

- Onder het menuitem "Agenda" vindt u vanaf nu ook de activiteitenkalender van de school.

Deze activiteitenkalender bevat alle activiteiten voor dit schooljaar. Een aantal mensen zet zich in om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen tijdens het schooljaar ook correct worden weergegeven.

Heb jij ook zin om lid te worden van het oudercomité of van één van de werkgroepen?
Neem gerust contact op met één van onze leden of met de school.
Je wordt dan volledig vrijblijvend uitgenodigd op de eerstvolgende vergadering.

Helpende handen

Misschien kom je liever niet naar de vergaderingen, maar wil je toch af en toe helpen bij één of andere activiteit.
Aarzel niet en bel of mail ons.

Rein Van Damme (tel. 0486 73 90 14)

Nadia Hoedemaekers

Koen Coppens (tel. 0499 77 58 67)

Zandakkerlaan 14, 9070 Heusden