Sportbasisschool

wij namen contact op met de makers van Gimme en blijkbaar stond onze school tweemaal op de kaart. Aan de ene schoolaccount waren uiteraard geen kanalen verbonden, waardoor velen geen kanaal konden toevoegen.

De foutieve account is ondertussen verwijderd! Dus de mensen die problemen hadden zouden nu verder geholpen kunnen zijn.

Mensen die geen activatiemail ontvangen, gelieve jullie e-mailadres aan mij door te geven. Dan kan ik jullie handmatig toevoegen.

Volgende week worden opnieuw vele mensen goedgekeurd, dit komt wel in orde :)

Onze excuses voor het ongemak! We doen ons best om zo snel mogelijk iedereen online te krijgen!

Groeten,
Tom