Sportbasisschool

Zoals velen onder jullie al merkten, is ons digitaal communicatieplatform Gimme deze zomer veranderd. Visueel ziet het er allemaal wat anders uit, maar geen paniek: Gimme zal op dezelfde manier werken als voorgaande schooljaren!

Hoe kan ik de klas van mijn kind volgen?

1. Je account opnieuw activeren:

Ga naar www.gimme.eu en geef je e-mailadres op. Via een link in de acivatiemail (te vinden in jouw mailbox) kun je jouw account opnieuw activeren.

2. Organisatie toevoegen:

Veel gebruikers zullen opnieuw onze school als organisatie moeten toevoegen. Je kiest hiervoor 'extra organisatie toevoegen' in de linkerkolom en volgt daar de instructies.

3. Kanalen kiezen:

Eens je onze school opnieuw hebt toegevoegd, kun je de juiste kanalen opnieuw aanvinken. Opgelet: we willen jullie vragen om enkel in te schrijven voor de kanalen waar jouw kind/kleinkind in zit. Zo behouden wij het overzicht en zal iedereen de juiste informatie krijgen (en niet meer dan nodig).

4. Goedkeuren:

Na stap 3 is jullie werk gedaan. Vanaf nu komen wij in actie. Om de zoveel dagen controleren wij de nieuwe aanvragen en zullen wij jullie toegang goedkeuren. Vanaf dat moment ben je geregistreerd om Gimme en zul je alle juiste brieven ontvangen!

Indien er vragen zijn, mogen jullie steeds mailen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Dan bekijk ik samen met jullie hoe ik kan helpen.

Mvg,

Tom